PUBLICITATE ONLINE » SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)

Peste 81% din potentialii tai clienti vor cauta pe Internet serviciile sau produsele pe care le oferi. Te vor gasi pe tine sau pe competitorii tai? Noi te ajutam sa domini piata online, prin clasarea inaintea concurentei.

Realizam afisarea pe prima pagina Google a site-ului tau pentru cuvintele-cheie care se potrivesc cel mai bine afacerii tale online.

» Stabilim impreuna directia si obiectivele afacerii tale online si fixam zonele-tinta din punctul de vedere al pietei;

» Iti vizualizam site-ul web prin prisma unui potential client si construim continutul axat pe nevoile pietei;

» Definim impreuna cu tine cuvintele-cheie potrivite pentru afacerea ta;

» Optimizam arhitectura site-ului pe structura formata de cuvintele-cheie alese;

» Imbunatatim link-urile dintre paginile interne ale site-ului, astfel incat toate paginile importante sa aiba un Page Rank mare;

» Implementam Google Analytics pentru vizualizarea rezultatelor si interpretarea acestora.

search engine optimization = optimizare motoare de cautare

Serviciile noastre SEO sunt bazate pe experienta de peste 6 ani in aducerea de vizitatori targetati pe site-urile web prin intermediul motoarelor de cautare (Google, Yahoo, mai nou Bing, etc.). Vom aplica, pe rand, urmatorii pasi:

Strategia si optimizarea initiala (on-page)

Procesul incepe cu aflarea cuvintelor-cheie. Pe baza acestora se vor crea expresiile-cheie, iar toate acestea vor fi incluse in mod inteligent in meta tag-uri (ceea ce va ajuta motoarele de cautare sa organizeze informatia), in tag-urile HTML (h1, h2, b, alt, etc.) folosind procentajul si proximitatea corecta, astfel incat sa nu afecteze perceptia spiderilor si sa fii catalogat drept spammer.

Optimizarea off-page (crearea unei structuri de link-uri catre site-ul tau)

Link-urile construite catre site "voteaza" pentru tine (conform algoritmului Google). Cu cat mai credibile sunt voturile (link-uri de la site-uri cu Page Rank mare, link-uri singure pe pagina si care sa contina cuvintele-cheie alese initial), cu atat Page Rank-ul site-ului tau va creste.

Creare de continut cu link-uri catre site-ul tau

Construirea de link-uri relevante prin parteneri, articole, stiri de presa, blog-uri este unul din cei mai importanti factori in SEO. Stirile de presa vor fi distribuite prin site-uri media de mare credibilitate, deschizand astfel usi catre mii de potentiali clienti abonati la RSS Feed, Google News, Yahoo News, eMediaWire etc.

Rapoarte si analiza

Un alt aspect foarte important al succesului tau online este sa apelezi la experti care sa citeasca rapoartele legate de site, sa analizeze corect si sa actioneze in consecinta. Noi vom analiza traficul, calitatea acestuia, site-urile referinta, ce pagini si cuvinte-cheie trebuie modificate. In functie de toate aceste elemente (si nu numai), vom crea noi strategii si vom decide impreuna ce schimbari trebuie aduse site-ului tau pentru a imbunatati atat traficul, cat si conversiile.

Pret PUBLICITATE ONLINE & OPTIMIZARE SITE