CREARE SITE-URI » APLICATII WEB PERSONALIZATE

Implementam idei inovatoare si tehnologii de ultima ora pentru a ajuta afacerea ta online.

Cunoastem toate avantajele oferite de Web si le punem sa lucreze pentru tine, construind aplicatii web personalizate ireprosabile.

» Folosim tehnologie HTML, PHP, CSS, JavaScript, AJAX;

» Putem realiza aplicatii web oricat de complexe, care sa se adapteze cerintelor clientilor nostri;

» Oferim consultanta in construirea schemei logice pe baza elementelor oferite de client.

aplicatii web complexe profesionale

Pentru aplicatii web complexe este nevoie de o documentare prealabila comprehensiva, iar apoi de o planificare detaliata a intregului proces de creare a aplicatiei web. Noi va vom ghida prin acest proces, stabilind de asemenea timeline-ul, bugetul si cerintele necesare.

FAZA 1 - DOCUMENTAREA

a) nimeni nu intelege mai bine ca dumneavoastra afacerea in care sunteti implicati. Acesta este nivelul in care asimilam tot ce este nevoie pentru a va ajuta in stabilirea strategiei online;
b) ce sperati sa obtineti prin intermediul afacerii dumneavoastra in urmatorii ani si care este rolul strategiei online in a atinge aceste obiective;
c) odata ce am inteles afacerea dumneavoastra, vom face cercetari in domeniu pentru a sti ce face concurenta pe piata online pentru a-si promova serviciile (produsele).

FAZA 2 - PLANIFICAREA

a) ce caracteristici sunt neparat necesare pentru ca site-ul dumneavoastra sa aiba succes;
b) care ar trebui sa fie caracteristicile tehnice ale site-ului dumneavoastra (functionalitate e-commerce, portal, platforme de socializare etc.).

FAZA 3 - VIZUALIZAREA

Aceasta este faza in care vom translata ideile in planul vizual, pentru a va oferi o idee clara despre cum va arata site-ul sau aplicatia web (atat ca design, cat si ca functionalitate), inainte de inceperea programarii web din spatele aplicatiei.

Pret APLICATII WEB